Τρόποι πληρωμής

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Προσοχή η επωνυμία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία και έχετε κάνει εγγραφή στο carouseltoys.com.gr
Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε αποστείλετε το αποδεικτικό στο email: [email protected]

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρείας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR62 0172 0240 0050 2408 6609 210

ΑΤΤΙΚΑ BANK
IBAN:GR2701608980000000085043528

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ:GR3301100740000007440115702

Δικαιούχος : Τζεβελέκου Ελένη

Tα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον αποστολέα, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία δεν θα μπορεί να εκτελεστεί.

Αντικαταβολή

Έαν θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή. To κόστος της υπηρεσίας είναι 3€ για όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση, το αντίτιμο του ποσού που εμφανίζεται στο συνοδευτικό αποστολής της εταιρείας courier, το οποίο περιλαμβάνει την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων συν τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας.

Πιστωτική κάρτα

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του carouseltoys.com.gr γίνονται εντός Ελλάδος και με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro όλων των τραπεζών. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή. Η σύνδεση των χρηστών στην ιστοσελίδα είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε καθ’ όλα νόμιμη χρήση αυτής. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη της κύριας μνήμης ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε. Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης τραπεζικής συναλλαγής και όχι εξαντλητική λίστα.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα.