Παράδοση

Τα προϊόντα που αναγράφονται ως “Άμεσα Διαθέσιμα” σημαίνει ότι είναι ετοιμοπαράδοτα από το κατάστημα και μπορούν να αποσταλλούν την ίδια ή την επόμενη ημέρα.
Τα προϊόντα που αναγράφονται ως “Διαθέσιμα σε 1-3 Μέρες” σημαίνει πως το προϊόν έρχεται στο καταστημά μας κατόπιν παραγγελίας. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας επιτυγχάνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση η εταιρία μας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο παράδοσης.

Παραλαβή προϊόντων

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι της 13:00 μμ και είναι “Άμεσα Διαθέσιμα” αποστέλλονται την ίδια η την επόμενη ημέρα και θα είναι στην πόρτα σας εντός Αττικής σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και 1-4 εργάσιμες ημέρες εκτός Αττικής.Για προϊόντα που αναφέρονται ώς “Διαθέσιμα σε 1-3 Μέρες” θα είναι στην πόρτα σας εντός Αττικής σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και 1-4 εργάσιμες ημέρες εκτός Αττικής από την μέρα που θα παραλάβει η εταιρία μας το προϊόν από την εκάστοτε εισαγωγική ή κατασκευαστική εταιρία.Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για περεταίρω καθυστερήσεις που οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Αποστολή μέσω εταιρίας Courier

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier.

Σας προσφέρουμε αποστολή των προϊόντων σας με 3,00€ έξοδα αποστολής σε χερσαιές περιοχές, 4,00€ σε νησιώτικες περιοχές για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν σε βάρος τα 3kg. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβεί τα 3kg τότε οι χρεώσεις αυξάνονται. Όταν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 5kg σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας με πρακτορείο.  Σε δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία και το κόστος είναι 7€..

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα Πριάμου 116 & Μανάκη 10, Ίλιον με μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής “παραλαβής από το κατάστημα” κατά την ώρα εκτέλεσης της παραγγελία.