Γενικοί όροι

Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχετε υπόψη ότι:

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η ιστοσελίδα carouseltoys.com.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου, που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρία με την επωνυμία TZΕΒΕΛΕΚΟΥ ΕΛΕΝΗ (στο εξής χάριν συντομίας «Η Εταιρία»), που εδρεύει στο ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, επί της οδού ΠΡΙΑΜΟΥ 116, Τ.Κ. 13322 με ΑΦΜ 048374453 και Δ.Ο.Υ. Αγιων Αναργυρων.. Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με όλους τους όρους που αφορούν στη χρήση της και τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεχτικά.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία και το κόστος είναι 3€..

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.carouseltoys.com.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η Εταιρία ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω αυτής, δεν θίγουν διατάξεις αναγκαστικού δικαίου. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε (γραφή και ανάγνωση). Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα, που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.
Όλες οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών του carouseltoys.com.gr είναι σε Ευρώ, περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α. και ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν για αγορές από τo καταστήματα, παρά μόνο αν έχει προηγηθεί ηλεκτρονική παραγγελία και έχει δηλωθεί παραλαβή απο το κατάστημα. Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά και τα Καλοκαιρινά /είδη θαλάσσης, δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της «Εταιρίας» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η «Εταιρία» έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της «Εταιρίας» ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα carouseltoys.com.gr ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της «Εταιρίας» ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της «Εταιρίας» ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης από τρίτους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημία προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και δεν εγγυάται ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάκοπη ή δεν θα γίνει κάποιο τεχνικό λάθος λόγω της φύσεως του Διαδικτύου. Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους ή για λάθη στα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης/πελάτης στις φόρμες παραγγελιών, καθώς και για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων. Επίσης η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

EΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
Ο χρήστης αποδέχεται ότι δεν χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα για α) παράνομη συλλογή ή αποθήκευση δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες, β) αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο ή προκαλεί βλάβη στην εταιρεία μας ή σε οποιονδήποτε τρίτο, γ) αποστολή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail, ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, διακριτικό τίτλο, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Η ευθύνη για την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας και για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον χρήστη/πελάτη.
Να διατηρεί μυστικό και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password). Υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού του. Το carouseltoys.com.gr δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για κακή χρήση ή διαχείριση του λογαριασμού του πελάτη από τυχόν απώλεια των κωδικών.Οποιαδήποτε παράνομη χρήση της ιστοσελίδας επιφέρει αυτόματα διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ KAI AΛΛΑΓΕΣ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από την εταιρία μας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα από την εταιρία μας. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος αποστολής των προϊόντων προς την εταιρία μας.

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές και ακυρώσεις παραγγελιών,αλλαγες εφόσον τα προϊόντα που επιστρέφει ο πελάτης δεν έχουν ανοιχθεί από την συσκευασία τους και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Επίσης τα προϊόντα κατά την επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής.

Κάθε επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.

Πρέπει να ελέγχετε προσεχτικά κατά τη παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων καθώς και τη συσκευασία τους προκειμένου να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα, όπως, σπασμένα εμπορεύματα, λάθος κωδικός ή λάθος είδος σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που θελησετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποδείξουμε την διεύθυνση που θα σταλούν τα επιστρεφόμενα προς εμάς προϊόντα.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους

Σε περιόδους αιχμής (π.χ Χριστούγεννα,Πάσχα,Απόκριες).Ο προμηθευτής καθυστέρησε να στείλει το προϊόν.
Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει ήδη καταργηθεί.Κάποιος προμηθευτής να ανακοινώσει απροειδοποίητα ότι καταργεί κάποια προϊόντα.Και σε αυτή την περίπτωση άνθρωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.

Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων , σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της όταν τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορεί να βρει προϊόντα που αφορούν παιχνίδια, σχολικα,bebe,κτλ
Εάν ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την “Αναζήτηση” για να οδηγηθείτε κατευθείαν στην επιλογή σας.
Κάθε φορά που κάνετε μια παραγγελία θα ενημερώνεστε με ένα e-mail, το οποίο θα σας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Εάν παρουσιαστεί οποιαδήποτε εκκρεμότητα στην παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας.

ΕΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σε περίπτωση που ο Πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης αφού έχει κάνει χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να καταβάλει εύλογο κόστος στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ(έξοδα που προκύπτουν από τη διαδικασία της αποστολής). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
Εξαιρέσεις από το Δικαίωμα Υπαναχώρησης: Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα carouseltoys και επιπλέον, τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα carouseltoys καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε κλειστή συσκευασία και στην αρχική τους κατάσταση.
Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται κατόπιν συνενόησης με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας.Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από την χρόνο που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρησή του. Εφόσον το προϊόν επιστραφεί, η εταιρεία μας προβαίνει σε έλεγχο για το αν η υπαναχώρηση συντελείται νόμιμα.To carouseltoys.com.gr οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.Σε όλες τις περιπτώσεις η αντικατάσταση ή η επιστροφή πραγματοποιείται μόνο εάν έχετε επικοινωνήσει την ίδια ή την επόμενη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

AKYΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία που έχετε κάνει και δεν έχετε παραλάβει ακόμα το προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε καλώντας στο 2112137602,21101285449.
Εάν έχετε παραλάβει το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2112137602,21101285449 ή μέσω της φόρμας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας, έπειτα ο συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τις επιλογές που έχετε.

Συμμορφούμενοι με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ενσωματώθηκαν στην Εθνική Νομοθεσία με τον Νόμο 4624/2019 περί Προστασίας προσωπικών δεδομένων (Το GDPR) και επιθυμώντας να συμβάλλουμε στην διαφύλαξη και προστασία των πελατών μας- φυσικών ή νομικών προσώπων, έναντι της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και την ελεύθερη κυκλοφορία τους, ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τα παρακάτω

Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Τι είναι το GDPR (General Data Protection Regulation)
Είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2016/679) για την διαφύλαξη και προστασία των φυσικών προσώπων (“data subjects”) έναντι της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και την κατοχύρωση της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσωπικών δεδομένων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).
2. Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;
Είναι οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση ή έμμεση αναγνώριση ενός ατόμου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα προσωπικών δεδομένων:

Όνομα
Διεύθυνση
Τηλέφωνικός αριθμός, FAX, skype, viber, …
Φωτογραφία, video
Ημερομηνία γέννησης
Αριθμός ταυτότητας, ΑΦΜ, κ.λπ.
Email..
Online αναγνωριστικά. (η διεύθυνση IP, τα δεδομένα ενός cookie, το MAC address ενός υπολογιστή ή το IMEI ενός κινητού).
3. Τι σημαίνει επεξεργασία;
Κάθε ενέργεια ή σειρά ενεργειών σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα Περιλαμβάνει: συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση, συσχέτιση, κοινοποίηση, διάδοση, διαγραφή / καταστροφή.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι η συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας από τον χρήστη του e-shop

Το GDPR επιτρέπει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μόνο όταν το υποκείμενο των δεδομένων, δηλαδή ο πελάτης , έχει συναινέσει στην επεξεργασία των δεδομένων του

Στον βαθμό που είναι αναγκαίο να συμβιβαστεί το δικαίωμα στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και πληροφόρησης, η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επιτρέπεται όταν:

α) ο πελάτης- υποκείμενο των δεδομένων, έχει παράσχει τη

ρητή συγκατάθεσή του,

β) αφορά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν προδήλως δημοσιοποιηθεί

από τον ίδιο τον πελάτη- το υποκείμενο,

γ) υπερέχει το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα της πληροφόρησης έναντι του δικαιώματος προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του υποκειμένου, ιδίως για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος ή όταν αφορά

δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δημοσίων προσώπων και δ) όταν περιορίζεται στο αναγκαίο μέτρο για την εξασφάλιση της ελευθερίας της έκφρασης και του

δικαιώματος ενημέρωσης, ιδίως όταν αφορά ειδικών κατηγοριών δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς και ποινικές διώξεις, καταδίκες και τα σχετικά με αυτές μέτρα ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψη το δικαίωμα του πελάτη-υποκειμένου στην ιδιωτική και οικογενειακή του ζωή.

Β. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Της ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ E–SHOP caroyseltoy.com.gr

Όταν απευθύνεστε στο κατάστημά μας, είτε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας, καλείστε όπως μας γνωστοποιήσετε προσωπικά σας δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνσή σας, διεύθυνση κατοικίας σας ή διεύθυνση αποστολής προϊόντων κ.λ.π στοιχεία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγουμε προκειμένου να δυνηθούμε να ανταποκριθούμε στις παραγγελίες σας και να σας αποστείλουμε , με τον τρόπο που θα επιλέξετε, τα προϊόντα που αγοράζετε, ή να σας δώσουμε πληροφορίες που εσείς ζητάτε για τα προϊόντα μας, όπως ιδιότητές τους, υλικά κατασκευής κ.λ.π.
Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται εφόσον και ΜΟΝΟ συμφωνείται και με την ρητή συγκατάθεσή σας , η οποία πρέπει να δηλωθεί ρητά από εσάς
Τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον συμφωνήσετε , θα αποθηκευτούν για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, προκειμένου να δυνηθούμε να σας αποστείλουμε τυχόν προσφορές ίδιων ή παρόμοιων προϊόντων με αυτά που επιλέξατε. Μετά την πάροδο του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θα ερωτηθείτε εκ νέου εάν επιθυμείτε να παραμείνουν τα προσωπικά σας δεδομένα αρχειοθετημένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για πόσο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους παραπάνω λόγους .
Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους, πλην τους ανωτέρω αναφερόμενους , σκοπούς, ούτε θα κοινοποιηθούν σε τρίτο. Επιπλέον λαμβάνουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην κινδυνεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα να διαρρεύσουν, να αλλοιωθούν, να διαγραφούν, να απολεσθούν, να διαδοθούν σε τρίτους ή να αποκτήσει οποιοσδήποτε πρόσβαση σε αυτά
Οποιαδήποτε τυχόν σύνδεση της δικτυακής σελίδας μας με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο τρίτων, δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση και διάρρευση των προσωπικών σας δεδομένων
Έχετε ανά πάσα στιγμή δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων, με αποστολή email
Επίσης έχετε ελεύθερα την δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και δυνατότητα τροποποίησής τους ή διαγραφής τους.
Γ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Οι πελάτες υποχρεούνται να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για την διενέργεια ποινικά, αστικά ή διοικητικά κολάσιμων πράξεων
Να μην παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων
Να παρέχουν πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά την διαδικασία εγγραφής τους
Να επιβεβαιώνουν ότι έχουν εξέλθει από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο τέλος κάθε επικοινωνίας.

Προσωρινά η δυνατότητα της αντικαταβολής έχει απενεργοποιηθεί λόγου μεγάλου όγκου παραγγελιών .Πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγο καθυστέρησης της σύνδεσης από τη συνεργαζόμενη τράπεζα όμως σε σύντομο χρόνο θα πραγματοποιηθεί.
Πραγματοποιήστε την πληρωμή σας με ασφάλεια στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Η συνεργαζόμενη εταιρεία courier λόγο υπερβολικού όγκου παραγγελιών αδυνατεί να εκτελέσει τις παραγγελίες στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που έχουμε ορίσει. Λόγο αυτού ενδέχεται η παραγγελία σας να παραδοθεί με διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχετε επιλέξει.

Για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική σελίδα carouseltoy.com.gr